wpba1f7aa6.png

Voorburggracht 471

1724RH Oudkarspel

 

Openingstijden:

 

Zaterdag 10.30-16.30

Tevens werken wij op afspraak

 

 

wp7dafda24_0f.jpg

Voor een lange levensduur en een goede conditie van uw vloer en de gekozen afwerking is goed onderhoud onmisbaar.

Om onnodig snelle slijtage te voorkomen willen wij u het één en ander graag even kort toelichten en u voorzien van enig advies.

Bij DPV Parket zijn onderhoudsmiddelen van meerdere merken beschikbaar. Wij adviseren u nadrukkelijk uitsluitend de onderhoudsmiddelen te gebruiken die door de fabrikant geadviseerd  worden. Deze onderhoudsmiddelen zijn door de producent afgestemd op gebruik voor uw duurzame vloer met de specifieke afwerking waarvoor u gekozen heeft.

We raden u dan ook aan om de verleiding te weerstaan bij een supermarkt of drogist een goedkoper product aan te schaffen. Ook niet als op de verpakking staat aangegeven dat het een onderhoudsmiddel voor parketvloeren is.

Deze producten zijn vaak zuur of alkalisch. (bevatten amoniak) en door een onjuiste pH-waarde kan zo’n product absoluut schade aanrichten op de afwerklaag van uw vloer.

Tevens kunnen deze producten om andere redenen ongeschikt zijn voor de afwerking op uw vloer. Het kan vlekken geven, schilferen of niet hechten.

In het hout kunnen zelfs verweringen ontstaan, met alle gevolgen van dien. In het ergste geval zal uw vloer dankzij een verkeer gebruikt onderhoudsmiddel geheel opnieuw geschuurd en behandeld moet worden.

Wij werken met diverse topmerken als het gaat om de juiste producten voor uw vloer. Zowel als het gaat om de afwerking van uw vloer als om de bijbehorende onderhoudsmiddelen. Hieronder vind u de onderhoudsadviezen van de diverse merken die wij in ons assortiment voeren.

Aquamarijn

Woca

Osmo

Leha

Bona

Rigostep

 

Zie ook algemeen onderhoud olievloer, hardwax vloer, lakvloer en was vloer

 

Om nog langer plezier te hebben van uw parketvloer adviseren wij een goede droogloop mat en de juiste bescherming onder uw meubelen.

wp60cdefef_0f.jpg
wp6f6cdba0_0f.jpg
wp8a4d3b5d.png
wp71321c74_0f.jpg
wpd478e882_0f.jpg